TİCARETİN NABZI BODTO’DA ATIYOR
05.03.2021 14:52

TEB Bankası Gümbet Şube Müdürü Rıza Günay, Banka Yöneticilerinden Burak Kutlu ile birlikte 5 Mart Cuma günü Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u ziyaret etti.

Görüşmede yeni normalleşme süreci değerlendirilerek işletmelere sağlanan destekler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. BODTO Başkanı “Bodrum’daki banka müdürlerimiz bölgenin ticari nabzını da yakından takip ediyorlar, biz de Bodrum Ticaret Odası olarak zaman zaman kendilerinden bilgiler alıyor ve aynı zamanda Bodrum’a olan yeni işletme talepleri hakkındaki istatistikleri de kendilerine iletiyoruz. Bugünkü ziyareti gerçekleştiren TEB Bankası yöneticilerine ziyaretleri için teşekkür ederim.” dedi.

Başkan Kocadon normalleşme süreci ile birlikte işletmelerde ekonomik anlamda iyileşmeler beklediklerini açıkladı.