SEPAŞ ENERJİ İLE GÖRÜŞTÜK
02.03.2021 16:56

Sepaş Enerji Orta Ölçekli Müşteriler Satış Müdürü Mehmet Bacaksız 2 Mart Salı günü Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u ziyaret etti.

Sepaş Enerji’nin çalışmalarını tanıtan Bacaksız, tüm Türkiye genelinde hizmet verebildiklerini belirterek işletmelere fayda sağlaması açısından indirimli enerji tedariki sağladıklarını açıkladı. Çeşitli kurum ve kuruluşlar ile üye işletmelere avantaj sağlayan anlaşmalar yaptıklarının altını çizen Sepaş Yöneticisi, Bodrum Ticaret Odası üyelerinin faydalanması için de anlaşma sağlamak istediklerini belirtti.

BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Mehmet Bacaksız’a ziyareti için teşekkür ederek, enerji konusunun işletmeler için büyük önem teşkil ettiğine dikkat çekti ve şöyle dedi:  “Bodrum Ticaret Odası olarak üyelerimize avantaj sağlayacak anlaşmaları dönem dönem yapmakta ve duyurmaktayız. Üyelerimizden ricamız Odamız ile iletişim halinde olarak bu duyurularımızı takip etmeleri.”