BODRUM’DA YENİ LİMAN PROJESİ
22.01.2021 13:33

İçmeler Bölgesinde yapılması planlanan yeni liman projesinin çalışmaları için izlenecek adımların konuşulduğu toplantı Odamız ev sahipliğinde 21 Ocak 2020 Perşembe günü gerçekleşti.

Toplantıya BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Ağan, Meclis Üyesi Toros Demirdöven ile İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç, Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Güneri ve Meclis Üyesi Taner Özdoğan, Bodrum Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Başeymez ve Bodrum Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı katıldı.

Bodrum Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Deniz Ticaret Odasının katkıları ile hayata geçirilmesi için üzerinde çalışılan yeni liman projesi için görüş alışverişinde bulunulurken, başta yat imalatçılığı ve mavi yolculuk sektörlerinde faaliyet gösteren üyelerin talepleri değerlendirildi.