TARKO BAŞKANINDAN ODAMIZA ZİYARET
28.12.2020 14:48

Bodrum Tarımsal Kalkınma Kooperatifi (TARKO) Başkanı Cesur Öncel, Planlama ve Proje Geliştirme Kurulu Başkanı Erman Aras, Kurul Direktörü Ali Kansu, Kooperatif Müdürü Suat Akay,  Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Demirağ ve Gıda Mühendisi Müzeyyen Meriç Yanık ile birlikte, 28 Aralık Pazartesi günü Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u ziyaret etti.

TARKO’nun kuruluş aşamaları ve faaliyetleri hakkında bilgi veren Öncel, kurumsallaşmalarının ardından ilk resmi ziyaretlerini Bodrum Ticaret Odası’na yaptıklarını belirterek, ziyaret vesilesiyle de Başkan Kocadon’un yeni yılını kutladı.

3252.jpg

BODTO Başkanı tarımsal üretimin yarımada için önemine dikkat çekerek, “Özelikle bu pandemi döneminde tarımın önemi daha iyi anlaşıldı. Bodrum’da tarıma katkı veren TARKO gibi kuruluşlara çok ihtiyacımız var. Oda olarak bizlerde Bodrum mandalinası ve zeytini için yaptığımız projelerde bunu her zaman dile getirdik ve öncü olmaya gayret ettik. Yerel ürünleri kıymetlendirmek önceliklerimiz arasında. Kendilerine ziyaretleri için teşekkür ediyor başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.” dedi.