ADM BODRUM YÖNETİCİSİ MUSTAFA AKDAĞ İLE GÖRÜŞTÜK
01.12.2020 14:22

ADM Elektrik Dağıtım A.Ş. Bodrum İlçe İşletme Yöneticisi Mustafa Akdağ, 1 Aralık Salı günü Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u ziyaret etti.

4578-001.jpg

Başkan Kocadon’a nezaket ziyaretinde bulunduğunu belirten Akdağ, Bodrum Ticaret Odası üye istek ve taleplerini alarak işbirliği içerisinde çalışabileceklerine işaret etti.

BODTO Başkanı da Bodrum’daki kurum ve kuruluşların ortaklaşa çalışmasının önemine vurgu yaparak Akdağ’a ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini sundu ve şunların altını çizdi: “Bodrum Ticaret Odamız üyelerimizin farklı konulardaki talepleri nedeniyle diğer paydaşlarıyla işbirliği içerisinde çalışmaktadır. Konuları zaman zaman Ankara’ya kadar taşımakta zaman zamansa özelde birebir görüşmelerle bu taleplere çözüm aramaktayız. Bugüne kadar gerek ecrimisil konusunu Bakanlara kadar taşımak gerekse yerelde sorunları ilgili yöneticilere aktarmak gibi lobicilik faaliyetlerimizi sürdürdük. Şimdi pandemi önlemleri çerçevesinde de görüşmelerimizi devam ettiriyoruz.”. Görüşme sonrası ADM Yöneticisi Akdağ ile hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Kocadon, inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerin şantiyelere elektrik bağlatma sorunları ile ilgilendiği için de Akdağ’a ayrıca teşekkürlerini sundu.