TÜRK KIZILAYINDAN BODTO’YA PLAKET
05.11.2020 13:56

Türk Kızılay’ı Bodrum Şube Başkanı Ömer Başbuğ, Kadın Kolları Başkanı Nergis Ocak ve Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Pelin Taşkın Çay 5 Kasım 2020 Perşembe günü Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Bodrum’da sivil toplum kuruluşları arasında farkındalığının artırılması, Bodrumluların başta gönüllü kan bağışçısı olması çalışmalarına katkı veren Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon’a bugüne dek özverili desteklerinden dolayı plaket taktim ederek teşekkürlerini sunan Türk Kızılay’ı Bodrum Şube Başkanı Ömer Başbuğ BODTO ile yakın işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, “Kızılay, bizim için özveriyle çalışan sivil toplum kuruluşlarımızdan biridir. Kızılay’a destek vermekten onur duyuyoruz. Son günlerde de gördük ki olası yaşanabilecek tüm afetlere ve olumsuz durumlara karşı önceden önlem ve tedbir almalıyız. Bu nedenle de Türk Kızılay’ı başta olmak üzere sosyal yardımlaşmayı sağlayan sivil toplum kuruluşlarımıza her zaman desteklerimize devam edeceğiz.” diyerek Kızılay yöneticilerine nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür etti.