Duyuru Arşivi
ERMAŞ MADENCİLİK BAŞARILI İHRACATÇILAR ARASINDA
22.10.2020 11:49

Muğla’da 250 kişiye iş imkanı sağlayan COANTE markasıyla üretim, yatırım ve ihracatını büyüterek yoluna devam eden ERMAŞ, 1985 yılında Muğla’nın Ula ilçesinde kurulan Muğla bölgesinin ilk mermer fabrikası olarak bölgede turizm yatırımlarının da çoğalmasıyla birlikte kendini geliştirerek nitelikli yatırımlara Muğla bölgesinin kaliteli mermerlerini pek çok ülkeye ihraç ederken, prestijli projelere de mermer tedarik etmektedir.

whatsapp-image-2020-10-22-at-11.45.55-(1).jpeg

Türkiye İhracatçılar Meclisi “TİM “tarafından ülke genelinde en fazla ihracat yapan 1000 firma listesine girerek plaket alan Ermaş Madencilik Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ni başarılı çalışmalarından dolayı kutlayan BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, ERMAŞ’ın başarılarının tüm imalatçılara ve bölgemizde faaliyet gösteren işletmelere örnek ve ilham olacağını belirtti.

Bodrum Ticaret Odası olarak Ermaş Madencilik Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan başta olmak üzere tüm yöneticileri ve çalışanları kutlar, başarılı çalışmalarının devamını temenni ederiz.