ONLINE EGE BÖLGE TOPLANTISINA KATILDIK
08.10.2020 10:47

Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, 7 Ekim Çarşamba günü, video konferans aracılığıyla gerçekleştirilen Ege Bölge toplantısına katıldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yönetiminde gerçekleşen toplantıda bölge Oda/Borsa Başkanları ile istişarelerde bulunuldu.​

3656.jpg

Hisarcıklıoğlu, salgın başladığından itibaren, Odalar, Borsalar ve Sektör Meclisleri ile birlikte çalıştıklarını vurgularken, “Oda-Borsa başkanlarım, üyelerimizin sesini duyurdu, dertlerine tercüman oldu. Allah hepinizden, emeklerinizden ve gayretlerinizden razı olsun” dedi. Yapılan çalışmalar sayesinde, Mart ayında 70 maddelik öneri setini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunduklarını hatırlatan Hisarcıklıoğlu, “Bunların büyük bir kısmı hayata geçti, geçmeye de devam ediyor. İşte en son, eğitim sektöründeki KDV oranı indirildi. Kısa çalışma ödeneğinden faydalanma süresi 31 Ekim’e uzatıldı. Yatırım Teşvik sisteminde ilçe bazlı yeni bir yapılanma başlatıldı.” diye konuştu.

Hisarcıklıoğlu daha sonra Bölge Oda ve Borsa Başkanlarının görüşlerini dinledi.