PANMED TIP MERKEZİNİN AÇILIŞINA KATILDIK
07.10.2020 15:38

Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, 7 Ekim Çarşamba günü Atatürk Bulvarı üzerinde yer alan Özel Panmed Tıp Merkezi’nin açılışına katıldı. Açılışa katılanlar arasında Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Belediye Başkan Yardımcısı Emel Çakaloğlu ve Panmed Tıp Merkezi Yöneticileri de yer aldı.

BODTO Başkanı açılışa özel olarak 10 çocuğun ücretsiz sünnet töreninin gerçekleştirildiğine dikkati çekerek kuruluşların sosyal sorumluluk konusunda duyarlılık göstermelerinin önemli olduğuna işaret etti. Başkan Kocadon, “Yarımadamızda sağlık konusunda bir merkeze daha kavuştuk. Diğer sağlık kuruluşlarımızla birlikte bu merkezin de Bodrum halkına şifa vermesini temenni ederim.” şeklinde konuştu.