BODTO EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI
30.09.2020 11:12

Bodrum Ticaret Odası Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı 29 Eylül Salı günü, BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan başkanlığında toplandı.

Toplantı gündemi Integra Sigorta ve Reasürans Brokerlığı A.Ş. ortaklarından Murat Güsar’ın mevcut ekonomik, siyasi ve pandemi ortamında sigorta ve risk yönetimi hakkındaki sunumu ile başladı.

Murat Güsar, sigortanın doğru yapıldığında cankurtaran bir araç olduğunu belirttiği sunumunda bu son aylarda sağlık sigortasının daha çok önem kazandığını ve bu konuda da dikkat edilecek en önemli noktanın riski yönetmek olduğunu aktardı.

4.jpg

“Pandemi sürecinde en çok karşılaştığımız konu iş kayıplarına yönelik gelir kaybı teminatının olup olmadığı yönündeydi. Burada pek çok işletmede gelir kaybı teminatı yapılmadığını gördük.” Diyerek son dönemde sigortacılık alanında dikkatli olunmasının, sözleşmelerin ve tespitlerin doğru yapılmasının önemini vurgulayan Murat Güsar’ın ardından gündeme BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S.Kocadon tarafından Odamız eylül ayı faaliyetleri sunumu ile devam edildi.

Hesapları inceleme komisyonu üyesi Mahmut Özgür Yağcı ağustos ayı mizanı hakkında Meclisi bilgilendirdi ve mizan oy birliğiyle kabul edildi.

BODTO meclisi fiyat tariflerinin onaylanmasının ardından Meclis üyelerinin görüşlerinin alınması ve çeşitli değerlendirmelerle sona erdi.