ÜYE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYORUZ
17.09.2020 10:57

Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Meclis Üyesi Murat Pahna ile birlikte 16 Eylül Çarşamba günü üye ziyaretinde bulundu. Aktaşyapı Polyester Polietilen Prefabrik İnşaat Sanayi Turizm İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi sahibi Mehmet Aktaş’ı mağazasında ziyaret eden BODTO Başkanı “Bodrum’da çok farklı meslek guruplarından üyelerimiz bulunmakta. Her bir sektör de bir diğerini beslemekte ve çark bu şekilde dönmekte. Bugün de üyemiz Mehmet Aktaş’ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldık ve üye sorunlarını yerinde dinledik. Kendisine başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Mehmet Aktaş ise BODTO heyetinin ziyaretinden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu dile getirerek teşekkürlerini iletti.

Aktaşyapı, fiberglas su tankı, modüler kabin, tekne, balık yetiştirme tankları, çocuk oyun parkları, mutfak tezgahı, duş kabini ve duş teknesi imalatı, her türden cam elyaflı(fıberglas)ctp kaplama, kompozit, polyester, polietilen, hammadde, mamul ve yarı mamul ürünü alım satımı, projelendirilmiş her türlü bina, fabrika, ev, toplu konut binalarını inşa etmektedir.