KIYAS ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR
16.09.2020 17:07

Bodrum Ticaret Odası, kurumsal yönetim sistemini geliştirmek üzere çalışmalarını pandemi sürecinde de sürdürüyor. Marmaris Ticaret Odası ile 16 Eylül 2020 Çarşamba günü zoom üzerinden on-line kıyas çalışması gerçekleşti.

BODTO Genel Sekreteri Prof.Dr.Fuat Önder, Marmaris Ticaret Odası Genel Sekreteri Taşkın Baykara, BODTO Genel Sekreter Yardımcısı Nigar Başkaya, Akreditasyon Sorumlusu Nermin Gönen ve Kalite Sistem sorumlusu Saadet Kocaman ile Marmaris Ticaret Odası Kalite Yönetim Temsilcisi İlker Gökay, Akreditasyon Sorumlusu Eylem Miray Apak, Muhasebe Sorumlusu Cenk Şahin’in katıldığı TOBB Akreditasyon standardının 1.2, 1.3 ve 1.8 maddeleri kapsamında iki odanın uygulamalarının kıyaslandığı toplantıda, başta süreç yönetimi olmak üzere çeşitli yönetimsel konular görüşüldü.

Odalar arası iletişimin ve işbirliğinin önemini vurgulayan genel sekreterler, üye ihtiyaçlarının daha etkin şekilde karşılanabilmesi için Odaların kurumsal yapılarının güçlü olması gerektiğini belirtti.

BODTO Genel Sekreteri Prof.Dr.Fuat Önder, sistemlerin entegre şekilde yürütülmesi ile doğru adımlarla güzel sonuçlar elde edileceğini, sistemin en alt kademeden en üst yönetim kademesine kadar uygulanabilir olması gerektiğini söyleyerek, Marmaris Ticaret Odasına teşekkür etti.