BODTO ÜYESİ KILIÇ HOLDİNG İSO 500 LİSTESİNE GİRDİ
15.09.2020 16:30

Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan, YK Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, YK Üyesi Arif Ceylan Satı ve Meclis Üyesi Toros Demirdöven, 15 Eylül Salı günü Kılıç Deniz Ürünleri Üretimi İhracat İthalat ve Ticaret A.Ş YK Başkanı Orhan Kılıç’a tebrik ziyaretinde bulundu.

“Kılıç Holding İSO 500 Listesinde 150. Sırada Yer Aldı”

Kılıç Holding, Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşlarını içeren ve İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan İSO 500 listesinde yer aldı. Bodrum ve ülke ekonomisine sağladıkları değerli katkılardan dolayı Kılıç Holding Başkanı Orhan Kılıç’ı ziyaret ettiklerini açıklayan BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, “Kılıç Holding’in merkezinin Bodrum’da olması ve Odamız üyesi olmaları bizim için ayrı bir gurur kaynağı. Sayın Orhan Kılıç’ı ve nezdinde tüm Kılıç Holding çalışanlarını tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dilerim. “dedi.

kilic1.jpg

BODTO heyeti ziyarette kurumsallaşmanın ve marka yaratmanın önemine vurgu yaparak, her bir markanın aynı zamanda Bodrum’un tanınırlığına katkı yaptığının altını çizdi ve bu anlamda Kılıç Holding’in büyük bir istihdam da yaratarak bölgeyi başarıyla temsil ettiğini belirtti.

Muğla’dan 2 firma yer alıyor.

"Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" araştırmaları Türkiye ekonomisine tutulan güçlü bir ayna niteliğindedir. Ve bugüne kadar akademik düzeyde birçok tez ve araştırmaya konu olmuştur. İSO 500 listesinde Muğla’dan 2 firma yer aldığı belirtildi.

iso-500-logo.png