MUĞLA ODA ve BORSALARI İLE GÖRÜŞTÜK
15.09.2020 13:46

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Zeytinpark’da bir araya gelen Muğla Ticaret Odaları ve Borsası Yönetim Kurulu Başkanları, ‘Muğla Odaları ve Borsa Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısı’ öncesi görüş alışverişinde bulundu.

12 Eylül cumartesi günü MUTSO Zeytin Park’ta gerçekleştirilen toplantıya, Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, MUTSO Meclis Başkanı Hüseyin Koray Özcan, Muğla Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hurşit Öztürk, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Marmaris Ticaret Odası (MTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mutlu Ayhan ve Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer katıldı.

Muğla’nın yerel ürünleri konuşuldu.

Toplantıda önümüzdeki günlerde ortak gerçekleştirilmesi planlanan ‘Muğla Odaları ve Borsa Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısı’ gündeme alındı. Korona virüs pandemisinin Muğla ticaretine etkilerinin en aza indirilmesi için alınacak önemlerle birlikte bölgede üretilen yerel ürünler ve coğrafi işaretli ürünler hakkında da bilgiler paylaşıldı.