23 EYLÜL’DE KIZILAY KAN BAĞIŞI ARAÇLARI ODAMIZDA OLACAK
11.09.2020 14:43

Türk Kızılayı Bodrum Şube Başkanı Ömer Başbuğ, Kızılay Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Neşe Acaroğlu, YK Üyesi Furkan Akkartal ve Gönüllü Üye Nergis Ocak ile birlikte 11 Eylül Cuma günü Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Kızılay’ın çalışmaları hakkında bilgiler aktaran Başbuğ, Bodrum’da yürütülen kan bağışları konusunda Odanın verdiği destekler için Başkan Kocadon’a teşekkür etti.

BODTO Başkanı ise Bodrum Ticaret Odası olarak Türk Kızılay’ına gerekli yardımları yapmaya her zaman hazır olduklarını vurgulayarak, “Bu doğrultuda 23 Eylül Çarşamba günü Odamızın otopark alanında kurulacak Kızılay araçlarında kan bağışı yapılacaktır. Biz de Odamız üyelerini bu güzel sosyal yardımlaşma etkinliğine davet edeceğiz. Yardımcı olabilirsek ne mutlu bizlere.” şeklinde konuştu.