TAYLAN YILDIZ’DAN BODTO ZİYARETİ
14.08.2020 22:09

Dr. Bayram Yıldız ve oğlu Taylan Yıldız 14 Ağustos Cuma günü Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u makamında ziyaret etti. Bodrum’un gelişimi için üretilebilecek projelerin gündeme alındığı görüşmede bu konuda akademik ve siyasi çalışmaları bulunan Taylan Yıldız Başkan Kocadon ile istişarede bulundu.

İyi Parti Kurucu Genel Başkan Yardımcılığı, Genel İdare Kurulu Üyeliği ve Genel Başkan Danışmanlığı yürütmüş  olan ve Stanford Üniversitesi Dijital Şehirler İnisiyatifi ve IBM ile Türkiye’de akıllı şehirleri kurmak adına ortaklıklar üzerine çalıştığını açıklayan Taylan Yıldız, BODTO Başkanına bu konuda BOTAV, Bodrum Belediyesi ve ilgili diğer kurum ve kuruluşlarla birlikte çalışmalar yapmak niyetinde olduğunu söyledi.

Başkan Kocadon, Dr. Bayram Yıldız ve Taylan Yıldız’a ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, geliştirecekleri projelere de  katkı vereceklerini bildirdi ve şunları ekledi: “İyi eğitimli gençlerimizin gerek Bodrum Yarımadamız gerekse ülkemiz için projeler üretmesini her zaman teşvik ettik ve yine buna devam ediyoruz. Sayın Yıldız'a çalışmalarında başarılar diliyorum”