BODTO HEYETİNDEN EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET
12.08.2020 16:50

Bodrum Ticaret Odası heyeti, 12 Ağustos Çarşamba günü görevine yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü Mete Durukan’ı makamında ziyaret etti.  Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mehmet Ayaz ve İbrahim Akkaya ile Yönetim Kurulu Üyeleri Alper Özşeker ve Arif Ceylan Satı Durukan’ı kutlayarak yeni görevi için başarılar diledi ve kendisine Odanın son dönem çalışmaları hakkında bilgi aktardı.

Emniyet Müdürü Durukan ise salgın dönemi boyunca verdikleri destekler için BODTO Heyetine teşekkür ederken, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, “Sayın Durukan’a yeni görevinden dolayı nezaket ziyaretinde bulunmak istedik. Bodrum Ticaret Odası olarak pandemi dönemi boyunca iş yükleri daha da artan İlçe Emniyetimize ve yarımadamızın güvenliğinden sorumlu diğer kurum ve kuruluşlarımıza ve çalışanlarına teşekkür ederiz, güvenliğimizden sorumlu kurumlarımıza destek vermeye devam edeceğiz.” dedi.