TEMMUZ 2020 TARİHLİ BODRUM MAVİ E-DERGİMİZ 96. SAYISI İLE YAYINDA
13.07.2020 14:35

Son 3 aydaki faaliyetlerimizi ve pandemi dönemi boyunca aralıksız devam ettirdiğimiz çalışmalarımızı bu sayımızda görebilirsiniz.

Odamız Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ile gerçekleştirdiğimiz röportajı okuyarak, üyelerimiz için aktardığı faydalı bilgileri okuyabilirsiniz.

Ayrıca “Bir Salgın Bin Ders” adını verdiğimiz Dosya Haberimizde bu dönemde Odamız tarafından gerçekleştirilen çalışmaları inceleyebilir, sağlık konusunda bilirkişiler ile gerçekleştirdiğimiz röportajları okuyabilirsiniz.

Projelerimiz bölümünde ise Rusya ile geliştirmekte olduğumuz ekonomik işbirliği başta olmak üzere Uluslararası Temaslarımızı, Tazelenme Enstitüsü haberimizi, Zeytin Projemizi, Mandalina Projemizi, TOBB tarafından da büyük beğeni toplayan 4 Yöre 1 Oda Projemizi ve Sanat Sergilerimizi inceleyebilirsiniz.

Çevre bölümünde ise, ağaçların en bereketlisi Zeytin ağacının hikayesini görebilirsiniz.

Keyifli okumalar diler, sağlıklı günler dileriz.

Bodrum Mavi Dergisi 96. Sayısı için tıklayınız…