KONAKLAMA, YEME-İÇME SEKTÖRÜNE ONLINE EĞİTİM YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ
16.05.2020 15:01

“Konaklama Tesisleri ve Yeme İçme Ünitelerinde”  Pandemi döneminde sürekliliğin korunması ve normalleşme süreciyle hizmetlerin kesintiye uğramadan devam etmesi amacıyla 16 Mayıs 2020 Cumartesi günü saat 10:00-11:30 saatleri arasında on-line eğitim webinar üzerinden gerçekleşti.

Bodrum Ticaret Odası ve Mérieux NutriSciences Türkiye işbirliği ile gerçekleşen eğitime yaklaşık 1.200 kişi on-line olarak yoğun bir şekilde katılım gösterdi.

Denetim, Belgelendirme, Eğitim &Danışmanlık Müdürü Halil Temel tarafından yapılan sunumda, COVID-19 Hastalığı Hakkında Bilgilendirme, Hastalıktan Korunma, İşletmede Alınması Gereken Önlemler, Misafir Kabul - Oda Hizmetleri - Gıda Hazırlama ve Sunum alanları ve Kriz Yönetimi konuları paylaşılırken, eğitim sonunda sorular cevaplandırıldı.

22.jpeg

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, eğitime yoğun ilgi gösteren konaklama-yeme-içme sektörleri firmalarına teşekkür ederken, “ Bodrum Ticaret Odası olarak pandemi döneminde de çeşitli eğitim çalışmalarına on-line olarak devam ettik. Bugün ise işletmelerin kafasındaki en büyük konu ne gibi önlemler almalıyım sorusuna cevap bulduk. Odamızın eğitim çalışmaları on-line olarak devam edecektir.”diyerek BODTO üyelerini eğitimlere katılmaya davet etti.

33.jpeg