Duyuru Arşivi
BİTIKLA AVRUPA SANAL EĞİTİM
15.05.2020 12:59

TOBB, Amazon.com.tr ve Boğaziçi Üniversitesi iş birliğiyle Eylül 2019’da hayata geçirilen “BiTıklaAvrupa” eğitim programı, Türk firmalarının ürünlerini Amazon’un Avrupa’daki 5 pazaryeri (Almanya, Fransa, İngiltere, İspanya, İtalya) üzerinden tüm AB ülkelerine e-ihracat yoluyla sunmalarına destek olmayı amaçlamaktadır.

Eğitimler kapsamında dijitalleşmeyle gelişen müşteri beklentileri, e-ticarette başarılı olabilmek için dikkat edilmesi gereken unsurlar ve Amazon üzerinden Avrupa’ya e-ihracat yapmanın tüm adımları (sisteme kayıt, ürün listeleme, fiyatlandırma, lojistik modeller, satışları artırma yolları, masraf kalemleri, reklam verme vb.) detaylı bir şekilde ele alınmaktadır.

Ülkemizde ve dünyada kamu sağlığını tehdit eden Covid-19 salgını nedeniyle tüm sektörlerin ticari faaliyetlerinde sıkıntı çektiği bu dönemde, e-ticaret ve e-ihracat büyük bir fırsat sunmaktadır.

KOBİ'lerimizi bu yönde desteklemek amacıyla BiTıklaAvrupa programı eğitimleri 20 Mayıs ve 27 Mayıs 2020 tarihlerinde sanal eğitim seminerleri olarak düzenlenecektir.

Sanal eğitimlere Odamız üyelerinin katılımına açık ve ücretsizdir. Programla ilgili tüm detaylar ve katılım başvurusu için www.bitiklaavrupa.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.