DENİZ MÜZESİ CANLI YAYINININ BU HAFTAKİ KONUĞU BODTO
05.05.2020 17:54

BODTO YÖNETİM KURULU BAŞKANI MAHMUT S. KOCADON BODRUM DENİZ MÜZESİ’NİN CANLI YAYININA KONUK OLUYOR

Bodrum Deniz Müzesi, pandemi döneminde devam eden canlı yayın programlarının beşincisine Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ile devam ediyor.

6987.jpg

6 Mayıs 2020 Çarşamba günü saat 15.00’de müzeden canlı olarak yapılacak yayında, Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’la “Pandemi Döneminde Bodrum’da Deniz Ticareti” konusu konuşulacak. Pandemi döneminde Bodrum’da deniz ticareti ve etkileri, sektördeki zararları telafi ve minimize edecek uygulamalar, sektöre yönelik tavsiyeler gündemde yer alacak. Aynı zamanda, Bodrum Ticaret Odası’nın Bodrum Deniz Müzesi’nin kuruluşundan itibaren müzeye katkıları da konuşulacak konular arasında olacak.

Canlı yayınlar, müze Instagram hesabı olan @bodrummaritimemuseum üzerinden belirtilen gün ve saatlerde yapılacaktır.