BODTO MECLİSİ ON-LİNE TOPLANTILARA DEVAM EDİYOR
02.05.2020 17:05

Bodrum Ticaret Odası Meclisi, covid-19 pandemisi ile birlikte olağan toplantılarının sayısını artırarak her hafta cumartesi toplanmaya devam ediyor.

02 Mayıs 2020 Cumartesi günü on-line olarak dördüncüsü gerçekleşen BODTO Meclis toplantısı Meclis Başkanı İlhan Ersan başkanlığında bir araya geldi.

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon haftalık gerçekleşen Oda faaliyetleri ve güncel bilgileri meclis üyeleri ile paylaşarak şunları söyledi; “Üyelerimizden gelen taleplere anlık cevap veriyoruz ve hızlı şekilde sonuçlandırmaya gayret ediyoruz. Bu hafta virüs nedeniyle kapalı olmayan ve faaliyetlerine devam üyelerimize işletme başı 20 maske dağıtımına başladık. Çok güzel tepkiler alıyoruz. Öte yandan TOBB ve Denizbank’ın da protokol imzalaması ve Halkbank’ın da şahıs işletmelerine can suyu kredisi vermeye başlamasıyla üyelerimize yönelik kredi imkanları çeşitlenmeye başladı. Bu hafta nefes kredisi için faaliyet belgesi almaya gelen üyelerimizle Odamızda yoğunluk yaşansa da tedbirler alınarak üyelerimizin ve çalışanlarımızın dikkatli şekilde işlerini tamamlamasını sağladık.” Diyerek BODTO çalışmalarını paylaştı.

BODTO meclis üyeleri gündeme ilişkin faaliyetleri, güncel ekonomik konuları, kısa ve uzun vadede piyasaların durumunu paylaşarak toplantıyı tamamladı.