BODTO MECLİSİ TOPLANTILARA DEVAM EDİYOR
25.04.2020 18:15

Bodrum Ticaret Odası olağan meclis toplantılarının yanında pandemi süresince üyelerden gelen isteklerin değerlendirilmesi, sektörel sorunların konuşulması ve planlanan faaliyetlerinin geliştirilmesi amacıyla her hafta cumartesi günü zoom üzerinden on-line toplantılarına devam ediyor.

BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan başkanlığında gerçekleşen toplantıların 3.’sü 25 Nisan 2020 Cumartesi günü saat 14:30 başlarken, yine meclis üyelerinin yoğun katılımı sağlandı.

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, geçtiğimiz haftalarda Odamız tarafından yürütülen çalışmaların sonuçlarını vermeye başladığını belirttiği konuşmasında, “ KGF ve Halkbank ile sonuçlanacak çalışmalarımız var. Pazartesi gününden itibaren bunların detaylarını daha doğru şekilde üyelerimizle paylaşacağız. Şekerbankla yaptığımız protokol ise üyelerimizin özel bankalardan aldıkları teklifler ışığında önemli olmuştur. Üyelerimizin yaşadıkları sorunları tüm kurumlar nezdinde çözüme kavuşturmak için ciddi lobicilik yapıyoruz. Tüm Muğla ilçelerimizle temas halindeyiz. Gelecek günlerde önemli sonuçlar elde edeceğimizi düşünüyorum.”diyerek yaşanılan gelişmelerin detaylarını paylaştı.

Özellikle BODTO’nun üyelerle etkili iletişim kanallarını etkin şekilde kullanması için gelecek günlerde yapılacak çalışmalar değerlendirilirken, meslek komitelerinin planladığı proje fikirleri, güncel ekonomik hayatın konuşularak geliştirildiği toplantılara önümüzdeki cumartesi  de on-line olarak yine devam edileceği belirtildi.