ODAMIZIN SALGINA İLİŞKİN DUYURUSUDUR
31.03.2020 18:44

Mart ayında ülkemizde de etkileri görülmeye başlanan covid-19 pandemisi nedeniyle başta Odamız, Yerel Yönetimlerimiz, Valiliğimiz, Kamu Kurum ve Kuruluşlarımız, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz ve Cumhurbaşkanlığımızın aldığı tedbir ve kararlar ile en az zararla bu salgının olumsuz etkilerini atlatmak üzere çalışmaktadır.

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon konu ile ilgili olarak,

“ Koronavirüs salgınının ekonomimize etkisi dolayısıyla,  sürecin başladığı ilk günden itibaren  üyelerimizden iş dünyamızdan sorarak elde ettiğimiz sıkıntı ve çözüm yollarını Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz’e iletiyoruz.

TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu’ nun ilgili bakanlıklar ve kurumlar nezdinde sürekli olarak takip ettiği talepler her geçen gün sonuçlanmaktadır.

İlgili Bakanlıklarımıza, kurum ve kuruluşlarımıza, Oda-Borsalarımızın meclislerine, yönetimlerine, çalışanlarına ve Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’ na, TOBB yönetimi ve çalışanlarına teşekkür ederiz.

Bodrum Ticaret Odası olarak hizmet binamızın düzenli dezenfektasyonu, çalışma saatlerimizi düzenleyerek üyelerimize hizmet vermeye devam ediyoruz.

Üyelerimize en hızlı şekilde destekleri ve duyuruları ulaştırmaktayız. Üyelerimiz bizi lütfen web sayfamız ve sosyal medya hesaplarımızdan yakında takip etsinler, istek ve taleplerini bize mail yolu ile iletsinler. Bizlerde bunu ilgili kurumlarımızla değerlendirerek işletmelerimizin menfaatlerini koruyabilelim. Ayrıca Odamız, 250 yardım paketi ile ihtiyaç sahiplerine ve Bodrum’da çalışan sağlık personelinin kendileri ve aileleri için güvenliğini sağlamak adına konaklama desteği vermektedir.

Temennimiz ülkemizin bu salgından bir an evvel kurtularak, kendi kendine yeten, refah ve sağlıklı günlerine geri dönmesidir.” diyerek görüşlerini dile getirerek üyelerimizi bilgilendirdi.