Duyuru Arşivi
5. BODEX FUARI AÇILDI
12.03.2020 12:16

5. Bodrum Turistik İşletmeler Donanım Ve Gıda İhtisas Fuarı (BODEX) 11 Mart 2020 Çarşamba günü Bodrum Heredot Kültür Merkezinde kapılarını açtı.

Odamızın destek verdiği Fuarda turizmcilerin yanı sıra ülkemizin farklı illerinden gelen üreticilerin ürettiği; gıda, endüstriyel mutfak, mobilya, ısıtma ve soğutma sistemleri, ev ve otel tekstili ürünleri stantlarda yerlerini aldı.

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon “Bu yıl 5. kez düzenlenen BODEX Fuarı, tüm katılımcılarına hayırlı olsun. Turizm başta olmak üzere tüm sektörlerin bu konuya sahip çıkması gerekir. Bölgemizin gelişimine katkı sağlayacak organizasyonlara her zaman destek vereceğiz” dedi.

BODEX Fuarı 14 Mart 2020 Cumartesi gününe kadar 11.00-19.00 saatleri arasında Bodrum Heredot Kültür Merkezinde ziyaretçilerini bekliyor.