CHP BODRUM İLÇE BAŞKANLIĞI BODTOYU ZİYARET ETTİ
25.02.2020 09:13

CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Kanat Özsert, Başar Bıyıklı, Avukat Cihan Özarslan, İbrahim Apak, Abdullah Engin Başol, Nurgül Tarım, Beyhan Altınsoy, Semra Yıldırım, Levent Bıçakcı, Halil Eser, Bodrum İlçe Kadın Kolları Başkanı Umut Özdoğan, Bodrum İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Alkın Denizaslanı 24 Şubat 2020 Pazartesi günü Bodrum Ticaret Odası heyetini ziyaret etti.

Ziyarette Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İbrahim Akkaya ve Mehmet Ayaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Arif Ceylan Satı ve Deniz Eyinç, Meslek Komite Üyesi Ömer Faruk Dengiz yer alırken, BODTO heyeti yeni seçilen temsilcileri tebrik edip çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu.