VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜNDEN ZİYARET
24.02.2020 17:08

Bodrum Vergi Dairesi Müdürü Sait Orulluoğlu, Müdür Yardımcıları Mehmet Sarıbıyık ve Sevilay Karakaya, Gelir Uzmanı Ayşenur Tosun, 31. Vergi Haftası Kutlama Etkinlikleri Kapsamında 24 Şubat 2020 Pazartesi günü Odamızı ziyaret etti.

Ziyarette Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İbrahim Akkaya ve Mehmet Ayaz, Yönetim Kurulu Üyesi Arif Ceylan Satı, Vergi Dairesi Müdürü ve beraberindeki heyetini ağırladı.

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon “Vergi Dairesi çalışanlarının Vergi Haftası’nı kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi. Bodrum’un vergi sıralamasında önemli bir yer aldığı, kişilerin ve kurumların vergilerini ödeyerek önemli bir görevi yerine getirdiklerini söyledi. Bodrum Vergi Dairesi heyetine ziyaretleri için teşekkürlerini sundu.”