BODRUM TURİZMİ DEĞERLENDİRİLDİ
24.02.2020 16:52

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya ve Yönetim Kurulu Üyesi Arif Ceylan Satı, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı makamında ziyaret ettiler.

24 Şubat 2020 Pazartesi günü gerçekleşen görüşmede Bodrum turizmi ile ilgili çeşitli konular ele alındı.

BOTAV, Bodrum Ticaret Odası ve Bodrum Belediye işbirliğinde yürütülen yurtiçi ve yurtdışı fuarların sonuçları görüşülürken, Bodrum turizmi ve yürütülen çalışmalar değerlendirildi.

Bodrum’da yürütülen Belediye çalışmaları konusunda bilgi veren Aras; “Bütün kurumlarımız ile işbirliği içinde, Belediyemiz organlarını ve imkânlarını seferber ederek güzel Bodrum’u turizm sezonuna hazırlamaya çalışıyoruz. Çok alanda ve çok yönlü çalışmalarımıza yol gösterecek  “Bodrum Turizm Stratejik Planına” ihtiyacımız var. Belediyemiz ve BODTO işbirliği ile diğer toplumsal aktörlerin de katılımı ile bu çalışmayı yapmalıyız.”dedi.

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, “Bodrum Ticaret Odası olarak Bodrum merkezde gün yüzüne çıkan mozaikleri turizme kazandırmak için ortak çalışmalar yürütmek üzere bugün Belediye Başkanımızla görüştük. İki kurum işbirliğinde bu alanların turizme kazandırılması için birlikte çalışmalar yürüteceğiz” diyerek Bodrum’un kültür turizmine ve kültür değerlerinin önemine değindi.

Ziyaret değerlendirmeler, görüş ve önerilerle son buldu.