EGE BÖLGESİ KADIN GİRİŞİMCİLER KURULLARI UŞAK’TA BULUŞTU
24.02.2020 15:40

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu Ege Bölge Toplantısı, TOBB Uşak Kadın Girişimciler Kurulu ev sahipliğinde Uşak Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleşti.

TOBB Girişimcilik Müdürlüğü Uzmanı Handan Köse, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Ege Bölge Başkanı Esen Türker ve Ege Bölgesi'nde yer alan TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanları, üyeleri ve kadın girişimciler katıldı.

Toplantıya Bodrum Ticaret Odasından TOBB Muğla Kadın Girişimciler Başkan Yardımcıları Gamze Demirci ve Duygu Ağırman katıldılar.

İller arası diyalog ve işbirliğinin önemine değinilen programın açılış konuşmasını gerçekleştiren TOBB Uşak Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Aysel Karaman, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun 2007 yılında kurduğu TOBB Kadın Girişimciler Kurullarının yaptıkları çalışmalarla Türkiye’deki tüm girişimciler içinde %4 olan kadın girişimci oranı günümüzde %10’ları bulduğunu ifade ederek çalışmalarında verdiği desteklerden dolayı kendisine teşekkürlerini sunduğunu ifade etti.

Programda sektörel görüşmelere geçilmeden önce gazeteci, yazar, iletişim uzmanı İrfan Atasoy’un sunumuyla iletişim, empati ve bireysel motivasyon üzerine bir söyleşi gerçekleştirildi.

Söyleşiden sonra ise gıdadan, tekstile, sağlıktan sigorta sektörüne kadar sektörel bazda oluşturulan çalışma grupları ile sektör değerlendirmesi ve fikir alışverişinde bulunuldu.