MİLAS İŞ-KUR MÜDÜRÜ ODAMIZI ZİYARET ETTİ
19.02.2020 16:42

Milas İş-Kur Hizmet Merkezi Müdürü Levent Karataş ve İş ve Meslek Danışmanı Hasan Baş 19 Şubat 2020 Çarşamba günü Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u makamında ziyaret etti.

2007 yılından bu yana Özel İstihdam Bürosu faaliyetlerine devam eden Odamızda iş ve işçi bulma faaliyetlerini geliştirmek üzere görüş alışverişinde bulunan Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon “Milas İş-Kur Hizmet Merkezimizle işbirliğimiz verimli bir şekilde devam ediyor, Bodrum iş gücü piyasası ve işletmelerimizin İş-Kur’dan beklentilerini paylaştık. Kendilerine teşekkür ediyorum.” diyerek ziyareti değerlendirirken, ayrıca BODTO üyelerine yönelik gelecek günlerde İş-Kur kapsamında güncel teşvik-uygulama ve kurslarla ilgili bilgilendirme toplantısı yapılmasına karar verildi.