BODTO OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
04.02.2020 17:59

Bodrum Ticaret Odası Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı 4 Şubat 2020 Salı günü BODTO Meclis Salonunda gerçekleşti.

BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan başkanlığında toplantının gündemini Meclis üyelerine okuyarak toplantıyı başlattı.

Gündeme ilişkin konuların görüşüldüğü toplantıda BODTO meclis üyeleri hazır bulunurken, BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon tarafından 2020 Ocak ayı Odamız faaliyetleri sunuldu.

Ardından 2019 Aralık ayı geçici mizanı tetkik ve müzakeresi oy birliği ile kabul edilerek, 2020 yılı ekmek fiyatları görüşüldü.

bto_3912.jpg

Toplantıya yaratıcı sektörler-Bodrum değerlendirme ve analizinin yapılması ile devam edildi. Çalışmayı tamamlayan İstanbul Teknik Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Ebru Kerimoğlu’nun sunumunda Bodrum’da Yaratıcı sektörlerin sürdürülebilir kentsel yerel ekonomik gelişimi üzerine projeler hakkında görüşüldü. Bodrum’un tarihi, kültürel ve doğal zenginliklerini kentsel kimliğe kavuşturmak için değerlendirmeler yapıldı. Sunumun ardından meclis üyelerinin sorularını cevaplandıran Doç. Dr. Ebru Kerimoğlu, “Bodrum’da yaptığımız araştırmada Bodrum Ticaret Odamız bize oldukça büyük destek verdi. Öncelikle bu yardımından dolayı teşekkürlerimi iletiyorum. Araştırma sonucumuzda Bodrum’da diğer bölgelere göre farklı bir yapılanma ile yaratıcı sektörlerin beşeri sermaye ile birleştirilerek Bodrum ekonomisi içerisinde değerlendirilmesi gerektiği sonucunu paylaştık.” diyerek konuşmasını tamamladı.

Ocak ayı meclis toplantısı yoğun gündemini tamamlayarak Şubat ayı için toplanmak üzere son buldu.