3 NOLU MESLEK KOMİTEMİZDEN ANLAMLI PROJE
24.01.2020 11:35

Bodrum Ticaret Odası 3 Nolu Meslek Komitesi anlamlı bir projeye imza attı. Toplantılar sırasında çıkan önerilerle gelişen projede Bodrum Engelliler Sağlık Vakfında öğrenim gören öğrenciler arasından seçilen grup eğitmenleri aracılığıyla gerçek iş hayatını görerek çalışma imkanı yakaladı.

Komite Başkan Yardımcısı Meral Yamaner, Komite Üyeleri Gürkan Topan ve Selim Kısaoğlu kendi firmaları olan Kale Seramik, Konacık Sempati Mobilya ve Kelebek Mutfak’ta öğrencilere yarım günlük ofis iş deneyimi sağladı.

Öğrencilerin toplumsal yaşam becerilerinin artmasına ve sosyalleşmelerine katkı sağlamak amacıyla yola çıkılan projede öğrenciler mağazalarda kendilerine verilen sorumlulukları yerine getirerek başarılı bir performans sergiledi. Toplumsal yaşam becerisi ve iş deneyimi kazanan öğrencilerin memnuniyetleri ve yaşadıkları mutluluk gözlerinden okundu.

Bodrum Ticaret Odası 3 Nolu Meslek Komite Başkanı Gamze Demirci ve komite üyelerine teşekkür eden Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı, bu projenin öğrencilerin gelişimini desteklemede ve topluma kazandırılmasında bir örnek teşkil ettiğini diğer işletmelerin de katılımıyla büyüyeceğini beklediklerini belirtti.