EKMEK FİYATI BELİRLEME KOMİSYONU TOPLANDI
Değerli Üyemiz,
21.01.2020 16:16

21 Ocak 2020 Salı günü “2020 Yılı Ekmek Azami Fiyat Belirleme Komisyonu Toplantısı” Bodrum Ticaret Odası’nda gerçekleşti.

Toplantıya, Bodrum İlçe Tarım ve Orman Müdürü Fahrettin Doğan, Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Meclis Üyesi Murat Pahna, Muğla İl Ticaret Müdürlüğü Temsilcileri Hatice Durmaz ve Eşref Çelik, Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Genel Sekreteri Hamza Bağlı ve Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürü Tanju Aksu katıldı.

bto_3650.jpg

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, “Her yıl komisyonumuz belirli toplantılarla hem vatandaşların hem de üreticilerimizin taleplerini değerlendirerek aldığı kararlar fırınlarımız tarafından uygulanmaktadır. Artan maliyetler ve hijyen koşullarını görüştüğümüz toplantı kapsamında komisyonumuz Bakanlık onayı ile hareket ederek, tarifelerin uygulanmasına katkı vermektedir.” diyerek toplantıyı değerlendirdi.

Toplantı 2020 yılında Bodrum ilçesi sınırları içinde uygulanması beklenen ekmek fiyatları fırıncılardan gelen taleplerin değerlendirilmesi ile son buldu.