MUĞLA İŞKUR İL MÜDÜRÜNDEN ZİYARET
17.01.2020 16:49

Muğla Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü İlyas Sarıyerli 17 Ocak 2020 Cuma günü Odamıza ziyarette bulundu.

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ve Meclis Üyesi Toros Demirdöven’in hazır bulunduğu görüşmede kurumlar arası işbirliği konuşuldu.

Muğla İŞKUR işbirliğiyle Şubat ve Mart aylarında üyelerimize yönelik düzenlenmesi planlanan eğitimlerin konuşulduğunu belirten BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, “2020 yılı turizm sezonu başlamadan Bodrum’un istihdam yapısını güçlendirmeye yönelik olarak birlikte çalışmalar gerçekleştireceğiz. Çalışmaları ve bilgilendirmeleri üyelerimiz Odamızdan takip edebilirler.”dedi.

Ziyaret bodrum iş gücü piyasasının değerlendirilmesi ve önerilerin paylaşılması ile tamamlandı.