JCI VE BODTO ORTAK PROJEDE BULUŞUYOR
15.01.2020 14:28

Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Derneği Bodrum Şubesi 15 Ocak 2020 Çarşamba günü Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon ile bir araya geldi.

JCI Bodrum 2020 Başkanı Alper Tanış, JCI Bodrum Senatörü Şerife Yasemin Öz, İş İnsanı Ali Kansu ve İç Mimar Alper Esener’in katıldığı toplantıda Odamız işbirliği ile hayata geçirilmesi planlanan proje önerisi kapsamında sunum yapılırken, projenin hayata geçirilmesi için öneriler paylaşıldı.

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, sivil toplum kuruluşlarının önemine değinirken, “JCI Bodrum Şubesi ve Odamız ile işbirliği hayata geçirilmesi planlanan projeyi görüştük. Gelecek günlerde proje fikri üzerinde çalışarak geliştireceğiz. Hepimizin tek amacı Bodrum’un mevcut ekonomisini değişkenlerden etkilenmeyen, büyük ve güçlü hale getirmektir. Önümüzdeki günlerde de projelerimizi ve faaliyetlerimizi hayata geçireceğiz.”diyerek ortak projenin planlandığını belirtti.