TÜGEM’DEN ZİYARET
15.01.2020 13:45

TÜGEM (Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri) Bodrum Başkanı Sevil Ece Gümüş Kapar, Bodrum Koordinatörü İrfan Mutlu, Eğitim Başkanı Nilay Kurşunoğlu, Üye İlişkilerinden Sorumlu Başkan Ertan Özkan, Organizasyondan Sorumlu Başkan Elif Olgaç 15 Ocak 2020 Çarşamba günü Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Emlak Danışmanlığı mesleğine değer katıp, gelişim ve eğitim odaklı vizyoner girişimcilerin bir araya geldiği sivil toplum kuruluşu olma hedefiyle çalışmalar yapan TÜGEM’e bağlı Emlak Müşavirlerini ağırlayan BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon “Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri’ne nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Kendileriyle biraraya gelerek tanıştık, faaliyetleri ve hedefleri ile ilerleyen zamanlarda iş birliğiyle çalışarak güzel işler yapabiliriz.” diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Görüşme bodrum emlak ve inşaat sektörlerinin değerlendirilmesi ile son buldu.