MUĞLA ESNAF VE SANATKÂRLAR ODALARI BİRLİĞİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI
14.01.2020 16:39

14 Ocak 2019 Salı günü Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığının Ocak/2020 ayı Yönetim Kurulu toplantısı, Birlik Başkanı Şükrü Ayyıldız Başkanlığında Bodrum Şoförler Odasında gerçekleşti.

Toplantıya, Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız, Bodrum Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı ve yönetim kurulu üyeleri, Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Bodrum Deniz Ticaret Odası Başkanı Orhan Dinç katıldı.

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, Bodrum’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının aynı ortak menfaatle birlikten güç doğar ilkesi ile beraber çalışarak fark yarattıklarını belirtirken, gerek TOBB’a bağlı Odalarla gerekse TESK’e bağlı Odalarla üye işletmelerle Bodrum’un menfaatine ortak çalışmalar yürütmeye devam edeceklerini belirtti.