PANMED TIP MERKEZİ İLE İNDİRİM ANLAŞMASI İMZALANDI
13.01.2020 15:36

Panmed Tıp Merkezi Mesul Müdür ve Dahiliye Uzman Dr. Pınar Öğütmen, Yabancı Departman Sorumlusu Erhan Kılıç, Baş Hemşire Aynur Çiçek ve Muhasebe Müdürü Elif Emiralioğlu 13 Ocak 2020 Pazartesi günü Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ve Toros Demirdöven’i makamında ziyaret etti.

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon “ Panmed Tıp Merkezi yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve şunları söyledi: “. Bodrum Ticaret Odası olarak üyelerimizin yararına olacak anlaşmalar yapmak önceliklerimiz arasında,  daha iyi hizmet vermek için çalışıyoruz. Anlaşma üyelerimize hayırlı uğurlu olsun ” dedi.

Daha sonra Panmed Tıp Merkeziyle indirim protokolü imzalandı. Anlaşmayla Atatürk Bulvarı No:203 adresindeki Panmed tarafından Odamız üyelerine SGK kapsamında %20 ve SGK kapsam dışında kalan Diş ve Plastik Cerrahi uygulamalarında %20 indirim uygulanacak.

Bodrum Ticaret Odası üyelerinin faydalanacağı indirim anlaşmaları yapmaya devam edecektir.