BODRUM MANDALİN FESTİVALİ GÖRÜŞÜLDÜ
27.12.2019 15:36

26 Aralık 2019 Perşembe günü Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Muğla İl Tarım Müdürü Barış Saylak, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, İlçe Tarım Müdürü Fahrettin Doğan, BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, Bodrum Deniz Ticaret Odası Başkanı Orhan Dinç, Bodrum Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, Bodrum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Melengeç, Muğla İl Tarım Müdürlüğü Koordinasyon Şube Müdürü Süleyman Kurnaz ile Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürü Tanju Özdemirden ve üretici Erman Aras’ın katılımı ile BODTO’da geniş katılımlı toplantı gerçekleşti.

Toplantının ana gündemi Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü himayelerinde, Bodrum Kaymakamlığı, Bodrum Belediyesi, Odamız katkılarıyla 11-12 Ocak 2020 tarihlerinde gerçekleşecek “Bodrum Mandalina Hasat Şenliği” idi.

index.jpg

Planlanan etkinliğe ait detayların görüşüldüğü toplantıda katılımcılar görüş ve önerilerini sunarken,  BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, “Bu yıl 14.’sü gerçekleşecek Bodrum Mandalina Hasat Şenliğimiz ilk kez Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüzün himayeleriyle daha da güzel bir şekilde Bodrumseverler için programlanıyor. Bodrum Mandalinamızın gerçek değerini görmesi, mandalina bahçelerimizin korunması, pazarlama ve markalaşma gibi pek çok alanda yürütülen çalışmalar inanıyorum ki daha somut sonuçları getirecek. Şimdiden herkesi yılın en güzel zamanında Bodrum Mandalinalı günlere bekliyoruz.” diyerek toplantı hakkında bilgi verdi.

Toplantı sonrasında yürütülecek hazırlıklardan sonra Bodrum Mandalina Hasat Şenliği’ne ait detaylar kamuoyu ile paylaşılacaktır.