BODTO ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
26.12.2019 16:48

Bodrum Ticaret Odası Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı 26 Aralık 2019 Perşembe günü Meclis Salonunda gerçekleşti.

BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan başkanlığında toplantının gündemini Meclis üyelerine okuyarak toplantıyı başlattı.

Gündeme ilişkin konuların görüşüldüğü toplantıda BODTO meclis üyeleri hazır bulunurken, BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon tarafından 2019 Aralık ayı Odamız faaliyetleri sunuldu.

Ardından 2019 Kasım ayı mizanı tetkik ve müzakeresi oy birliği ile kabul edildi.

İbrahim Akkaya BODTO 2020 yılı bütçe sunumunu gerçekleştirdi. Meclis Üyeleri 2020 yılı bütçesini oybirliğiyle kabul etti.

Meclis üyelerinin sair konularda söz alıp yıl sonu itibariyle görüşlerinin ardından işyeri fazlalığı ve planlaması hakkında Bodrum Belediyesi ile toplantı yapılmasına karar verildi.

Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon’un sağlıklı, huzurlu ve bol kazançlı bir yıl temennisi ile yılın son meclis toplantısı tamamlandı.