MECLİS ÜYELERİMİZ TOBB’DA EĞİTİMDE
15.12.2019 15:21

Odamız Meclis üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 10 bine yakın Oda-Borsa meclis üyesi için başlattığı bilgilendirme seminerleri kapsamında 13-14 Aralık 2019 tarihleri arasında  gerçekleştirilen eğitime katıldı.

TOBB tarafından, meclis üyelerini bilgilendirmek amacıyla 2 gün süren seminere Meclis Üyeleri İbrahim Akkaya, Toros Demirdöven, Zeyyat Aybey, İzzet Göksel Esen, Mahmut Özgür Yağcı, Sinan Cingöz, Hakan Kocair, Şenel Tuncer Murat Pahna ve Alper Özşeker katılırken seminer programının ilk gününde TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu programa katılarak Meclis üyelerine hitap etti.

TOBB Genel Sekreteri Mustafa Saraçöz’ün açılış konuşmasıyla başlayan ve 2 gün süren seminer programında; TOBB’un Kurumsal Yapısı, TEPAV, Türkiye ve Dünya Ekonomisindeki Dönüşüm, Türk Dış Politikasının Bugünü ve Geleceği, Etkili Yönetim Becerileri, Protokol Kuralları, Finansal Yönetim, E-Ticaret ve Sosyal Medya, Medya İlişkileri, Mimikler Yalan Söylemez/Kültürlerarası Beden Dili, Kişisel Gelişim, Türkiye Ekonomisindeki Güncel Gelişmeler, TOBB ETÜ ve MEYBEM gibi başlıklarda sunumlar yapıldı.

Seminer programından memnuniyet duyduklarını belirten meclis üyeleri bilgileri tazelemenin ve bölgesel gelişimin öncü kurumlarından Odaların gelişiminde eğitime daha çok yer verilmesini beklediklerini söyledi.