BODRUM’DAN TURİZM TANITIM VE GELİŞTİRME AJANSINA ADAY
10.12.2019 19:30

Bodrum Otelciler Derneği Başkanı, TUROFED Yönetim Kurulu üyesi aynı zamanda BOTAV Başkan Yardımcısı Halil Özyurt, Orhan Kavala, Kerem Özyurt, Itır Köylü 10 Aralık 2019 Salı günü Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya, Mehmet Ayaz, Yönetim Kurulu Üyesi Alper Özşeker, Erdem Ağan, Fatih Efe, Arif Ceylan Satı’yı ziyaret etti.

boder-(2).jpg

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Bodrumumuz turizmin göz bebeği. Bu nedenle daha çok platformda daha öncelikli temsil edilmelidir. Bu nedenle de yeni oluşturulan Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nda bölgemizi temsilen Bodrum’lu bir adayın seçilmesini diliyoruz.” Bodrum’un bu üst kurullarda temsil edilmesinin önemini vurgulayarak sözlerine şöyle devam etti: “Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Ege Bölgesi Yönetim Kurulu Adayı Sn Halil Özyurt’u Bodrum Ticaret Odası olarak başarılar diliyoruz. Kurumlar olarak en büyük isteğimiz Bodrum hayatının yararına olan işlerin yapılmasıdır.” diyerek desteklerini dile getirdi.

Ziyaret turizm sezonu ve yürütülmesi planlanan tanıtım çalışmalarının görüşülmesi ile sona erdi.