MANDALİNALI ÜRÜNLERE BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ
10.12.2019 17:41

Ebru Onat ve Erim Sabuncuoğlu 9 Aralık 2019 Pazartesi günü Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Ebru Onat ve Erim Sabuncuoğlu bodrum mandalinasından ürettikleri Mandalina Sirkesini şöyle anlattı, “Anneanne ve babaannelerimizden miras kalan aile tariflerini Bodrum Mandaliniyle daha değerli hale getirip gelecek nesillere de aktarmak ve bu özel lezzeti yurtdışında tanıtmak hayaliyle yola çıktık. Özenle yaptırdığımız meşe fıçılarla Coğrafi İşaretli Bodrum Mandalininin buluşmasıyla 7 aylık fermente ve dinlendirme süresinin sonunda mandalin sirkemiz şişelenerek tüketiciyle buluşmaya hazır hale geldi. Hiçbir katkı maddesi kullanılmadan, tamamen doğal ve eski yöntemlerle makine kullanılmadan özel olarak üretilmiştir. Probiyotik ve prebiyotik içerikli Mandalin Sirkesi; bağışıklık sistemini güçlendiren, metabolizmayı hızlandıran, antioksidan ve anti aging özelliğine sahiptir.” dediler.

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon “Bodrum’un mandalinasını geliştirerek sirkeyle birleştirip üretim yapmanız bizi çok mutlu etti. Güzel bir girişim örneği sergilediğiniz için sizi kutluyorum. Ayrıca ürünlerinde Bodrum Mandalinini kullandığınız ve bunu belgelendirdiğiniz için Bodrum Turunçgil Üretici Birliğimiz de size coğrafi işaretli ürün olarak pazarlamanız konusunda destek verdi. Tüm yeni fikirlerin hayat bulmasıyla hem mandalinamızın pazarı ve marka değeri artıyor hem de işletmelerimiz kazanıyor. Bodrum Mandalini katma değeri yüksek yeni ürünlerle desteklendikçe ve üretim arttıkça bizimde sizlere her zaman için desteğimiz sürecektir.” dedi.

Ziyaret pazarlama ve markalaşma konularının görüşülmesi ile son buldu.