BODRUM'DA ENERJİ VERİMLİLİĞİ VE TASARRUFU KONUŞULDU
02.12.2019 11:44

Bodrum Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği (BESİAD) tarafından, Bodrum Otelciler Birliği Derneği’nin (BODER) destekleriyle, “Az Enerji İle Çok İş” teması kapsamında, Turizm işletmelerinde enerji verimliliği ve tasarrufunu amaçlayan bir toplantı düzenlendi.

Toplantıya Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, BESİAD Başkanı Engin Kaplan, BODER Başkanı Halil Özyurt, dernek yöneticileri ve çok sayıda turizmci katıldı.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras yaptığı konuşmada; Türkiye’nin enerji konusunda tamamen dışa bağımlı bir ülke olduğunu belirterek “Dünya üzerinde enerji bakımından en kıt ülkelerden birinde yaşıyoruz. Güneş ve rüzgâr gibi yenilenebilir enerji kaynaklarına sahibiz. Ama bunun dışında potansiyel enerji kaynaklarından maalesef yoksunuz.” dedi.