BODTO KASIM MECLİSİ YAPILDI
28.11.2019 17:19

Bodrum Ticaret Odası Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı 28 Kasım 2019 Perşembe günü Meclis Salonunda gerçekleşti.

BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan başkanlığında gerçekleşen toplantının gündemi ilk olarak Zeytin Dostu Derneğinden Atilla Totoş’un sunumu ile başladı.

Bodrum Ticaret Odası Meclis Üyelerine kaliteli zeytinyağı hakkında tanıtım ve bilgilendirme sunumunu gerçekleştiren Atilla Totoş kaliteli zeytinyağı üretimi ve tüketimini insan sağlığı üzerindeki etkileri anlattı. Muğla ve Ege zeytininin, zeytinyağının ulusal alanda tanınmasının ve daha sonra uluslararası düzeye taşınmasının katkıları hakkında bilgi verdi. Daha sonra zeytinyağı tadımı gerçekleştirilirken BODTO Meclis Üyeleri zeytin ve zeytin yağı konusunda bölgemizin önemli olduğunu, bu alanda üreticileri ve yatırımcıları bilinçlendirerek marka ve pazarlama konularının geliştirilmesinin gerekli olduğunu belirttiler.

Gündeme ilişkin konuların görüşüldüğü toplantıda BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon tarafından 2019 Ekim ayı Odamız faaliyetleri sundu. Ardından 2019 Kasım ayı mizanı tetkik ve müzakeresi oy birliği ile kabul edildi.

Toplantı yapılan değerlendirmeler ve görüşlerin sunulması ile sona erdi.