BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ ALİ ÖZHER’E ZİYARET
26.11.2019 17:51

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan Ali Özher’e yeni görevinde başarılar dilemek amacıyla Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Ayaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Arif Ceylan Satı, Alper Özşeker ile Meclis Üyeleri Atilla Serttaş ve Toros Demirdöven 26 Kasım 2019 Salı günü ziyarette bulundu.

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ali Özher’e yeni görevinde başarılar dilerken, Bodrum 2019 yılı turizm sezonunu ve ekonomisini değerlendirerek özellikle asayiş ve güvenlik konularında bilgilendirmelerde bulundu.

İlçe Emniyet Müdürü Ali Özher ise Bodrum'un ekonomisi ve güvenliği açısından tüm kurumlarla yakın işbirliği ve dayanışma içerisinde olacaklarını, bunun için Bodrum Ticaret Odası’nın da katkısının önemli olduğunu söyledi.

Ziyaret iyi dilek ve temennilerle son buldu.