ZEYTİN YAĞINDA KALİTE İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
26.11.2019 12:54

Bodrum Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, Genel Sekreteri Mustafa Kavcar, Bodrum Ticaret Odası Meclis Üyesi Ahmet Zeki Özkeskin, Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u 25 Kasım 2019 Pazartesi günü makamında ziyaret etti.

BODTO 1 Nolu Gıda-Tarım ve Hayvancılık Sektörü Meslek Komitesi üyelerinin önerisi ile BODTO Yönetim Kurulu tarafından değerlendirilip hayata geçirilen projemiz geçtiğimiz günlerde kasa teslim töreniyle başlamıştı.

Bodrum Ticaret Odası’nın bu projesi büyümeye devam ediyor. Bu kapsamda Bodrum Esnaf Odası da projeye dahil oldu.

Projenin gelişmesinden ve oldukça iyi geri dönüşlerden dolayı memnun olduklarını belirten BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, “Artık Bodrum zeytin hasadıyla da tarım ve turizmi birlikte geliştirmek için büyük bir adım attı. Gelecek yıl bu projenin olumlu sonuçlarını daha iyi göreceğiz, üreticilerimizin farkındalığı ve bilinci artıyor.” diyerek görüşlerini dile getirdi.

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, Bodrum Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, Genel Sekreteri Mustafa Kavcar, Bodrum Ticaret Odası Meclis Üyesi Ahmet Zeki Özkeskin zeytin kasalarının dağıtımı hakkında toplantı yaptı. Toplantıda zeytinyağı kasalarının daha fazla dağıtılarak verimin artması ve kaliteli yağ elde edebilmek için yapılabilecek konular görüşüldü.