BODRUM HALİKARNAS MOTOR SPORLARI BODTO’YU ZİYARET ETTİ
08.11.2019 10:05

Bodrum Halikarnas Motor Sporları Klüp Başkanı Faysal Şevkatlioğlu, As Başkanı Ercan Esendemir, Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Bozkurt 8 Kasım 2019 Cuma günü Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u ziyaret etti.

Türkiye Süper Enduro Şampiyonası’nın son etabı olan 4’üncü ayağı 26-27 Ekim 2019 tarihleri arasında Bodrum Kızılağaç’ta yapılmış ve Bodrum Ticaret Odasının da destek verdiği şampiyonada birinci Emre Çoşan olmuştu. Yarışlara verdiği katkılardan dolayı Klüp Başkanı Faysal Şevkatlioğlu, As Başkanı Ecan Esendemir, Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Bozkurt Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon’a teşekkür plaketi taktim etti.

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon “Zorlu parkurlardan geçerek yarışan tüm sporcuları tebrik ederim. Her zaman olduğu gibi desteklerimize devam edeceğiz. Motor sever gençlerimizin hepsini bu parkurlarda görmek isterim. BODTO olarak geçtiğimiz yıllardan bu yana Bodrum’da sporu ve spor turizmini geliştirmek için çalışıyoruz. ” dedi.

Ziyaret gelecek dönem motosiklet yarışmalarının görüşülmesiyle son buldu.