ZEYTİNYAĞI KASALARI 1. ETAP DAĞITIMI BAŞLADI
07.11.2019 16:25

Bodrum Ticaret Odası zeytin ve zeytinyağı üreticilerinin hasat aşamasında ürünlerinden en üst seviyede kaliteyi yakalamaları amacıyla başlattığı çalışmalar kapsamında 6 Kasım Çarşamba günü üyemiz olan zeytin yağı sıkım fabrikalarını gezerek ilk etap kasa dağıtımını başlattı.

screenshot747111851(1).png

Odamız 1 Nolu Meslek Komitesinin yaptığı çalışmalar sonucunda zeytinyağında kalite için zeytinlerin toplanıp işlenmesine kadar geçen süre içinde çuvallar vb. kapalı taşıma yöntemleri yerine kasaların kullanılmasının daha uygun olacağı sonucuna varılmış, alınan karar doğrultusunda BODTO üyesi zeytinyağı imalatçılarına yönelik bu konuda destek verilerek farkındalık kazandırılması amaçlanmıştı. Alınan talepler doğrultusunda değerlendirilip ihtiyaç kadar kasalar temin edilmiş olup kasa dağıtımına devam edilecektir.

kasa1(2).jpg