THE BODRUM CUP SONA ERDİ
28.10.2019 11:45

Bu yıl 31'inci yılını kutlayan The Bodrum Cup, 22 Ekim'de Bodrum'dan başlayıp 26 Ekim'de Yalıkavak’ta sona erdi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Ticaret Odası Meclis Üyesi Toros Demirdöven  ödül törenine katıldı.

The Bodrum Cup 5 gün süren unutulmaz anlara ve deneyimlere sahne oldu. American Hospital The Bodrum Cup'ın genel birincisi bu sene HIZIR 1 oldu. Ekip, organizasyonun İlhan Koman'ın vefatından önce çizimlerini tamamladığı ve prototipini hazırladığı Sonsuz Sütun eserinden esinlenerek oluşturulan en anlamlı ödülün sahibi oldu.

srk_4886.jpg

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon “Bu yıl 31’ncisi düzenlenen The Bodrum Cup yarışlarına katılan tüm yarışçıları kutlarım. Bodrumun ekonomisine verdiği katkılardan dolayı Bodrum Cup organizasyon komitesine teşekkür ederiz. Gelecek yıl ki yarışları şimdiden heyecanla bekliyoruz.” Diyerek ödül alanları tebrik etti.

Ödül alan katılımcılar şöyledir:

• Cruiser kategori birincisi NAVITA oldu.
  • Cruiser A, NAZARE,
  • Cruiser B NAVITA
  • Cruiser C WAHRING DARLING
  • Gulet MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DRAGON FLY
  • Gulet A MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DRAGON FLY
  • Gulet B JASMIN 1
  • Gulet C kategori KUĞU 1
  • Mozaik kategori BELUGA 1,
  • Standart Yelken kategori birincisi STIHL VAY
  • Tırhandil ve Tırhandil B HIZIR 1
  • Tırhandil A USTA K katagorilerinde birinci odular.